Truly free live sex chats - Nitur sex video

Dan ngaite in mi thahnem tak chu Zingkar boruak dawng tur leh taksa sawizawina neitur in an lo phu leh suau suau tawh, Kei hi chuan Gym Ac room chhunga taksa sawizawi aiin pawnboruak thiang tak a, Tlan kual leh jogging tihhi nuam ka ti zawk thin. A lu a bu zauh a, A kut ah chuan kutkawr (Boxing tihlaia an bun chi) a bun tha malh malh a, Amah a sang in a palian sia, A chevel chu a hmuhnawm ngei mai. "I ke chheh dan kha a dik chiah lo."A rawn tih chuan ka ke lam chu ka melh vat a. "Dinglam kha i hman dawn chuan,i ke veilam ke kha, Pawn lam hawiin dah chhuak deuh rawh, Chutiang bawk in veilam ke kha i hman dawn chuan dinglam ke kha dahchhuak deuh la, I balance i hlauh har phah deuh ang."Nalh zet hian a nui leh a, Tawngka a chhang lo chuan ka lu ka bu nghat a.

A rawn nui sei a, Ka lu thaklo pui chu ka hiat nauh nauh a"Ka lawm e aw."Tiin ka nuih tawi tuk a. Chu aw rawn chhuahna lam chu a hawi vat a, A kut chu phar zauh in ka trainer lam chu a pan a, Boxing ring chu nen hniam in a pen lut pawk a, Ka trainer nen chuan an kut an in hnek zauh a. A ni pawh hi hmuh tawhna chu ka nei a nga, Mi dang ang bawk in ka hre zuilo a ni ngei ang.

"Ringngam chiallo hmel hian min en a, Ka lu ka bu zauh a, Tunge a nih ka la hreve mai lo.

"Nizan khan ka hmu bawk che."A tih chuan mit ko kan ak in ka ena, Nalh zet a nui leh in a then saka, Ka lo tuiral lo chauh!

Kan team bik hi mipa pali leh hmeichhia pathum kan ni. "Ka lawm e aw."Elvis lam ah chuan ka kut ka phar zauh a. Chung zingah chuan keihi thlan chhuah in ka awm a ni. Sex or Chocolate anih a vang khan lo ngaikawi suh u. Elsie amizia engkim hre chunga bultan pui i nia, Tinge maw i harh chhuah theih loh le." Beidawng zet hian ka ti hluai a.

"Mahni inrintawkna i ngah in I hna I tlin ber a, A thawk tu tur awm reng i ni." Tiin ka darah abeng thak a. Zan dar sarih(7) Show a ni a, Nilai zan apiangin milar tu a maw ber kawmna hun kan nei thin, Chu milar nen a darkar chanve kan inkawm hnu chuan , Zawhna tawp ber, Sex nge Chocolate a thlan zawk tawn tih kan zawt tel thin! "Lucas in zanin khan Nula dang a kal chhuahpui leh tawh" a sawi tawp lam chu a tap a ni ber e.

"Music a rin em avang chuan ka lamah rawn kun hnai in a au lang langa . "Ka phun sap a, Kan TV Station zinga mipawh kha an awm ve tho a, Naktuk lamah ka hre mai ang. "Mahse a mit meng kha a nalh in, A aw ri khan min ti dang lam hial thei anih kha!! Tu mipa nge mitam tak hma a Zam ngailo Jane ti zam tu kha? Ngaihzawng hi neih loh mai tur a nia, Hote vanga rilru na in a awm phah ve ziah. Ka bag atang chahbi phawrh in kawngka chu ka hawng rak rak a, Inchhung ka pen luh rual chuan ka hnar ka tum data, Elsie'n Whiskey a in tih ka hre nghal bawk. "A no a whiskey awmzawng chu a lem pawp a, Mai mitchhing chung in thawk a la hawk a, A rilru nat chang hi chuan he thu hi a sawi ve ziah, Mahse zingkhua a lo var a, In a tanga apen chhuah rual a Lucas in Car a thu chunga alo nghah leh si hi chuan , Inchhir hmel apu leh tawg ngailo. "Lucas pawh hi kalsan duh thin mah i la, Sex kan lo hmandun tawh avang khan ka hlat thei tak tak thin lo." A no a mi zawng a in zo leh der tawh. "In tawhlo teh, Naktuk kha zing tlan lo in Boxing kan practice angaih kha "A in thlitbel tur chu whiskey bur ka lo laksan khalh a, A hmui sen vam ham chu a rawn ti pawrh tar a.

Ka apartment Kawt ah chuan taxi chu a ding dat a, Ka chuan man pe in ka kal nghal dawr dawr a, Lift ah chuan lut in ka unaunu ka hnemdantur chu ka ngaihtuah neuh neuh bawk. Ka room ah chuan lut in khumah chuan ka mu nghal tawp a, Ka kawng chu duhthusam in a kham. Reilo te hnu ah chuan mut chhuak in min rawn zem chiai chiai a, Elsie ka khuma rawn mu ve sat sat pawh chu ka lo be lum lam peih lo. Aniin ei a siam tawh hi chuan kan puar nawlh dawn tih ka hre nghal bawk. Thomas chuan kan zinglam ei tur alobuaisaih mek bawk. "Ka bual i mut duh chuan i hmai kha phih ngei ngei ang che."Ka tho a, Chhunglam ah chuan ka luhsan a, Amah pawh chu a rawn ri ve khat khat bawk. Rimtakin nileng in hna kan thawk a, Chung kan thawhrimna vanga kan taksa chau tak a hahdam theihnan, Siam tu in Zan hun nuam tak a lo buaitsaih diam a, Lawmthu sawi mawlh mawlh hi chu kan ba a ni. Nizan ka thil in vang in ka lu lah chu a rit deuj bar a, Washroom lamah chuan lutin ka in phih harh a, Ka zia ta deuh. An mahni nghah pah chuan punching bag chu ka lo kick lauh lauh a. In diet a ruhkawl ang mai a cher thei ka nilo, Ka taksa ah hian thau chhia awmsilo a, Ka cher loh a ngai, Mitam tak mit fukna ka nih bak ah, Keipawh hian cher lutuk chu nalh ka tilo, Kan it awmna a bo vek theiin ka hria. Kan no a awm zawng kan in zawh chuan lamtur in kan kal sang sang hlawm a, Thalai rual lam lo awmtawh sa karah chuan inzep lut in kan lam ve bawk. Thalai kan ni, Nun chen rual pawh kan ni, Rimtak in hna kan thawk a, Chumi kara hunawl lo insiam ve chu a pawina ka hrelo. Ka phone chu la in lamvelo ka thian te hnen ah chuan ka bag min lo ensak tura hrilh in pawnlam mi rehna lam chu ka pan nghal a. Elsie chu ka call nghal a, Call a la chhang thei lawk lo zui.

Tags: , ,